Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
Laster...

Retur

Når du handler hos Strikkia har du 14 dagers returrett / åpent kjøp dersom magebåndet/produktesken er i uåpnet original innpakning, ikke skadet eller har lukt som for eksempel røyk, mat eller lignende.

Om du vil gjøre en retur til oss sender du bare pakken tilbake til oss, pakken må sendes til denne adressen:

Strikkia - Attn RETUR
HandelsCompagniet AS
Postboks 49
5826 BERGEN


Du MÅ bruke postboksadressen for retur, gateadressen vil ikke fungere da det ikke er mulighet for postmottak der.

Du kan fylle ut et angrefristskjema, eller bare ganske enkelt legge ved en lapp i pakken om at du ønsker pengene dine tilbake.

LAST NED ANGREFRISTSKJEMA

Når pakken er kommet til oss vil vi innen få dager kansellere fakturaen din eller refundere beløpet tilbake til din konto.

PS: Det er kunden selv som er ansvarlig for returporto og at pakken kommer tilbake til oss, vi anbefaler å bruke pakke med sporing.

PS2: Å ikke hente ut en pakke er regnet som en "uavhentet pakke", dette vil medføre et gebyr på 450 kr, dette for å dekke våre kostnader og ekstra arbeid med bestillingen din.


Bytte

Om du vil bytte en strikkepakke du har kjøpt hos oss returnerer du pakken til oss som nevnt ovenfor og bestiller bare ny strikkepakke i nettbutikken selv med en gang, dette er den raskeste måten å gjøre det på.

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00