Sterk egner seg like godt til bruksplagg til store og små, som til sokker og gensere. Dette 4-trådsgarnet strikkes på pinne 3,5. Garnet finnes både i melerte og ensfargede nyanser i godt avstemte farger. Sterk har en fin blend 40 % fineste alpakka 40 % merinoull og 20 % nylon som øker slitestyrken og gjør garnet anvendelig til alle typer plagg som skal tåle ekstra slitasje, inklusive sokker. Sterk er også flott til finkofter og gensere i mønsterstrikk og med det store fargeutvalget som finnes i dette garnet tør vi påstå at alle kan finne sine favorittkombinasjoner.

Tips! Mini Sterk er en tynnere utgave av Sterk. Fargeutvalget er samstemt med Sterk, så nå kan du f.eks. strikke jakke i Sterk og skjørt i Mini Sterk.
Tips! Sterk har samme strikkefasthet som Alpakka Tweed CLASSIC og oppskriftene kan brukes om hverandre.

Tips! Alpakka som er hule pelshår har naturlig innhold av svovel. Det gjør at plaggene du strikker til en viss grad er selvrensende. Lufter du plagget etter hver bruk slipper du å vaske det så ofte, og det vil holde seg pent mye lenger.

STRIKKEFASTHET: 22 masker glattstrikk på pinne 3,5 = 10 cm

NB! Strikkefastheten som er oppgitt på banderolen er kun veiledende. Husk at du alltid skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.

Hver gang du kjøper et garn fra Du Store Alpakka støtter du Mirasolskolen i Peru. Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

VASKEANVISNING

- Max 30°C ullprogram
- Vrides ikke
- Tåler ikke tørketrommel
- Tørkes flatt
- Oppbevares liggende
- Ikke klorbleking
- Bruk ikke skyllemiddel
- Tåler rens normal metode

Sterk

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00