Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Muskat

Drops Muskat Egyptisk Bomull – sterkt og luksuriøst

Drops Muskat Egyptisk Bomull er laget av ett hundre prosent egyptisk bomull. Og formelig smak på ordene «egyptisk bomull». Gir det ikke eksklusive assosiasjoner? Det bør det gjøre, for dette er et magisk produkt!

Drops Muskat Egyptisk Bomull

Drops Muskat Egyptisk Bomull er et garn som legger seg deilig mot huden, og formelig stryker deg til ro. Å si at dette garnet er et kvalitetsgarn er en underdrivelse. Garnet hører til garngruppe «B», som vil si 20 til 22 masker. Det kommer i nøster på 50 gram, og hvert nøste har en lengde på om lag 100 meter. Det er spunnet med mange tråder, noe som gjør garnet ekstra sterkt.

Dette garnet har er ett hundre prosent bomull, men har blitt behandlet på en effektiv og skånsom måte med tanke på impregnering. Visuelt sett betyr dette at plaggene du strikker med dette garnet får en flott glans. Men rent funksjonelt blir det også mye sterkere og bedre til å stå imot vann og smuss.

Er det en ting du kan huske på når det gjelder dette garnet er det at det er luksuriøst mykt og sterkt på samme tid.

Mange fargevalg

Drops er kjent for kvalitetsgarn, men denne garnprodusenten (eller garnstudio, som de kaller seg) jobber også veldig bra med farger. Det er en fryd å studere de enkelte fargekart for Dropsgarn, og alle garn kommer med spesielt utvalgte farger som Drops egne designere står for.

Dersom du allerede kjenner til Drops, vet du at det finnes to hovedtyper garn når det gjelder farge: 1) Unicolor, og 2) Mix. Unicolor betyr, logisk nok, at garnet består av kun en farge. Mix er et blandingsgarn som er spunnet av tråder i forskjellige farger for å skape en original og vakker effekt.

Drops Muskat Egyptisk Bomull finnes kun i unicolor, men du kan gjerne blande. Legg da også merke til hvor mange flotte farger dette garnet kommer i. Mintgrønn, isblå, eplegrønn, lysegrå, sterk oransje, vaniljegul, mørk oliven, mørk blomme og jeans. Dette er bare noen få eksempler, men er det ikke nesten som om du får vann i munnen bare ved å høre navnene på disse fargene?

Vent til du ser dem!

Behandling og vask

Selvsagt er det viktig at du behandler strikkeplagg laget med Drops Muskat Egyptisk Bomull ekstra fint. Men siden vi snakker om bomull som har sterke kvaliteter, og siden garnet er behandlet, kan du vaske plagg av dette garnet i maskin. Sørg for å bruke finvask eller ullvask, og aldri mer enn 40 grader Celsius. Dette er for å sikre at plagget ikke krymper, men også for å vaske det på en skånsom måte slik at det får lenger levetid.

Ikke ha plagget i tørketrommel, men la det tørke flatt. Det gir best resultat.

Verre er det ikke, men tenk også på at du kanskje ikke trenger vaske plagget selv om det bare har fått en liten flekk. Prøv først med en fuktig klut, og fokuser heller på flekken framfor å helvaske plagget altfor ofte.

Handle Drops Muskat Egyptisk Bomull på nettet

Det er veldig praktisk, hurtig og rimelig å handle garn på nettet. Og det er flere grunner til det. Om du liker Drops Muskat Egyptisk Bomull og vil legge inn en bestilling på vår nettbutikk skal du tenke på følgende:

En vanlig garnbutikk betaler dyr husleie i tillegg til store lønnskostnader til dyktige ekspeditører. En nettbutikk har ikke disse samme kostnadene, og denne besparelsen skal komme deg som garnkunde til gode.

En annen fordel med å handle garn på en nettbutikk som vår er at utvalget er bedre. En vanlig garnbutikk kan ikke lagre for mye. Og ingenting er mer irriterende enn å gå til garnbutikken for å handle garn, og så viser det seg at de fargene du er ute etter mangler. Da må butikken selv bestille, og dette kan ta lengre tid enn hos oss.

Trygt, sikkert og hurtig.

Du handler garn sikkert på vår nettbutikk, og grunnen er enkel: Vi bruker samme sikkerhetsteknologi som nettbanker, flyselskap og myndigheter. SSL-sertifikat sørger for kryptering av din betalingsinformasjon. En bestilling på garn hos oss er derfor like trygg som pengene i banken.

Vår nettbutikk er åpen 24 timer i døgnet, og vi er effektive. Om du legger inn en bestilling på kvelden eller om natten vil den bli plukket, pakket og sendt neste dag. Vi sender garnet ditt i Posten, og det tar vanligvis ikke mange dager avhengig av hvor du bor. Du har selvsagt full angrefrist i samsvar med kjøpsloven, og har du spørsmål er det bare å ta kontakt.

Velkommen som ny garnkunde i vår trygge, raske og store nettbutikk for kvalitetsgarn.

DROPS Muskat

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00