Hentesett

Hentesett

Det er stor stas å få en nyfødt i familien og hva er vel bedre enn å strikke et plagg til den lille? Tradisjonelt sett har den lille et spesielt antrekk på seg når de kommer hjem, et hentesett. Dette plagget, eller plaggene, blir gjerne pakket vekk når det blir for lite og gitt videre i familien.

Passer for nybegynnere og mer erfarne

Fordelen med å strikke for baby er at du ikke må strikke mange omganger før du har kommet langt på en jakke eller bukse. Derfor er det mange nybegynnere som liker våre strikkepakker for baby. Oppgaven føles overkommelig og en hjemmestrikket gave til den lille blir godt mottatt. Det er flere flotte mønstre, som også passer for nybegynnere, å velge mellom. Enten du går for et helt sett eller bare et av plaggene, så har du en flott gave.

Er du gode venner med strikkepinnene, kan du velge et hentesett med mye mønster. Det er også mange som velger å strikke flere deler og gjerne også i en litt større størrelse. Selv om det heter hentesett, er det ingenting i veien for at barnet kan bruke det ved 4-6 måneders alder.

Hva består hentesett strikkepakken av?

Våre hentesett strikkepakker kommer i flere varianter. Du velger selv hvor mange deler du vil strikke. De fleste hentesett består av lue, underdel, jakke og sokker. Noen har også et pledd i samme mønster. Underdelen er stort sett en bukse, snekkerbukse eller et skjørt kombinert med en underbukse. I noen av settene kan du velge å strikke en strømpebukse til skjørtet.

I strikkepakken får du den valgte oppskriften og nok garn til å fullføre oppskriften, i den valgte størrelsen. Det er alltid beregnet litt ekstra, men vi anbefaler at du strikker en testlapp for å sjekke strikkefastheten. Det er fullt mulig å bestille ekstra garn hvis du ønsker det, men da bør dette gjøres så fort som mulig for å sikre at garnet kommer fra samme parti og har lik fargenyanse.

Garntyper og farger

En baby har sart hud som lett blir irritert. Derfor har er garnet i hentesett kolleksjonen, og hele spebarn og barn kolleksjonen vår, spesielt utvalgt for å passe barnehud. Ull er en favoritt takket være at dens varmeledende egenskaper. Det er også et materiale som puster og er ideelt spesielt når det er kaldt. Ullgarn til baby er i de fleste tilfeller laget for å kunne vaskes på mildt ull vaskeprogram i maskinen, praktisk med spebarn som søler.

Velger du å strikke i bomull, har man utviklet et bomullsgarn spesielt egnet for sårbar hud. Dette er perfekt for et sommerbarn og garnet tåler vanligvis vask på 30 grader.

Når det kommer til farger, har vi satt sammen noen nydelige fargenyanser for baby i våre strikkepakker. Vi har hentesett i tradisjonelle jente- og guttefarger og selvsagt pakker i nøytrale farger. Du kan også velge farger du ønsker, innenfor garntypen. Dette gir en stor grad av fleksibilitet, samtidig om du kan være trygg på at vi sørger for at du får nok av hver farge.

Hentesett

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00