Kathrine genseren

Kathrinegenseren - En vakker genser fra allsidige Kathrine Sørland

Kathrine Sørland er modell, programleder, reality-deltaker og designer. I 2019 kombinerte hun design og reality da hun brukte klær fra sin kleskolleksjon som deltaker i realityshowet Farmen. Farmen er et konsept hvor vanlige mennesker og kjendiser skal prøve å leve som folk gjorde for 100 år siden på gårder i Norge. I kjendis farmen kjempet Kathrine Sørland mot flere andre kjendiser, og endte til slutt opp på en solid andre plass!!

I løpet av serien og selv på premierefesten, brukte hun egen design; en myk og herlig strikkegenser. Genseren, Kathrine genseren, ble raskt populær og ble sett på som selve farmen genseren, en blanding av det gamle og det nye. Genseren har mye til felles med tradisjonelle kofter, men designen er blitt justert. Denne genseren inviterer til avslapping og kos på litt kjølig kvelder. Halsen er forholdvis løs og du kan trekke den opp mot ørene om det er litt kjøligere enn ventet. Mykt, koselig og moteriktig er gode stikkord.

Kathrine genser mønsteret

Genseren har mønster øverst, samt nederst på ermene. Sistnevnte kan droppes hvis man vil ha en enklere stil. Istedenfor å ha en dekorativ bord nederst på ermet, kan man strikke en lang vrangbord, lengre enn vanlig. Dette føles mykt og varmt, slik som kragen.

Selve mønsteret på toppen består av border med spisse tagger, kombinert med myke dråper og avsluttes med en snirklete bord. De forskjellige bordene strikkes i forskjellig farger. Derfor må man føle seg komfortabel med å strikke med flere farger. Trikset er å ikke stramme garnet for mye når man strikker, men ikke strikke så løst at man lett drar ut en tråd. Så en gylden middelvei.

Halsen, eller kragen, er en løs og relativt lang vrangbord. Den kan brettes dobbelt, så du får en tykk krage, eller du kan la den henge helt løs. Da får du en litt lang hals som du kan krype inn i. Nederst på genseren er det også en lengre enn vanlig vrangbord.

Fargene til Kathrine genseren

Det er fritt frem å velge favoritt fargene når du strikker farmen genseren. Bunnfargen kan være eggeskall, så fortsette med lyse farger som svak blå, beige og brun. Dette blir en delikat og svært feminin genser. Du kan velge en kraftigere bunnfarge, eksempelvis brun og ha lysere farger på mønsteret. Muligheten er mange, men husk at fargene må komplementere hverandre. Fargebordene ligger tett, så det er viktig å velge rette farger.

Det kan være utfordrende å se farger på en dataskjerm, noe utallige eksperimenter har vist. Så det kan være lurt å bruke litt tid på å se på Pintrest eller lignende steder for å se hvilke farger andre har valgt. Det kan være en god måte å se hvordan flere farger fungerer sammen.

Vi har gjort mye av den jobben med å finne gode kombinasjoner i våre Kathrine genser strikkepakker. Det er flere pakker med forskjellige fargekombinasjoner som vi vet fungerer. Ønsker du andre fargekombinasjoner, velger du bare andre farger.

Du velger enkelt størrelse på genseren når du skal bestille, og da får du automatisk passende garnmengde. Vi har strikkepakker for damer, jenter og for barn.

Kathrine genseren

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00