Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
Laster...
Er du blogger?

Vi setter utrolig stor pris på at bloggere ønsker å dele sine meninger om produktene våre. At bloggere som er interessert i mote, klær, tilbehør og interiør omtaler vårt sortiment har stor verdi for oss. Slik får vi nemlig et innblikk i hva dere synes om de ulike merkene og produktene, og hva dere ønsker å se mer av. Det gjør at vi til enhver tid kan følge med på trender og kjøpe inn det dere liker best!

Vi samarbeider allerede med mange bloggere og får stadig forespørsler fra bloggere som ønsker å bli sponset av oss. Det synes vi er veldig hyggelig! Som blogger kan du selv velge om du vil beholde produktet eller gi det bort i en konkurranse.


Ønsker du et samarbeid? Slik går du frem:

1) Skriv om et produkt eller et merke du mener noe om og legg inn en link til vår nettbutikk for merket til dette produktet.

2) Merk innlegget tydelig med "Reklame" eller "Annonse", jfr. Markedsføringsloven. Det er svært viktig at merkingen er tydelig slik at det ikke kan misoppfattes av leserne dine.

3) Fyll ut det elektroniske skjemaet under.

4) Ferdig! Du vil høre fra oss innen kort tid :)


Alle bloggere vi samarbeider med får en gave!

- Ny eller forholdsvis lite kjent blogger: Vi sender en overraskelsespakke med noe fra vårt sortiment!
- Middels kjent blogger: Du kan velge deg en valgfri klokke fra Carrie Taylor eller Prevetti eller et smykke fra Snö of Sweeden eller Nora
- Velkjent og mye lest blogger: Valgfri klokke

Vi har selvsagt ikke mulighet til å samarbeide med alle. Vi gjør derfor løpende en vurdering på hvorvidt et samarbeid er aktuelt, samt hvilken kategori du tilhører.

Skjema for bloggere

* må fylles ut

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00