Laster...
Er du blogger?

Vi setter utrolig stor pris på at bloggere ønsker å dele sine meninger om produktene våre. At bloggere som er interessert i mote, klær, tilbehør og interiør omtaler vårt sortiment har stor verdi for oss. Slik får vi nemlig et innblikk i hva dere synes om de ulike merkene og produktene, og hva dere ønsker å se mer av. Det gjør at vi til enhver tid kan følge med på trender og kjøpe inn det dere liker best!

Vi samarbeider allerede med mange bloggere og fГҐr stadig forespГёrsler fra bloggere som Гёnsker ГҐ bli sponset av oss. Det synes vi er veldig hyggelig! Som blogger kan du selv velge om du vil beholde produktet eller gi det bort i en konkurranse.


Ønsker du et samarbeid? Slik går du frem:

1) Skriv om et produkt eller et merke du mener noe om og legg inn en link til vГҐr nettbutikk for merket til dette produktet.

2) Merk innlegget tydelig med "Reklame" eller "Annonse", jfr. Markedsføringsloven. Det er svært viktig at merkingen er tydelig slik at det ikke kan misoppfattes av leserne dine.

3) Fyll ut det elektroniske skjemaet under.

4) Ferdig! Du vil hГёre fra oss innen kort tid :)


Alle bloggere vi samarbeider med fГҐr en gave!

- Ny eller forholdsvis lite kjent blogger: Vi sender en overraskelsespakke med noe fra vГҐrt sortiment!
- Middels kjent blogger: Du kan velge deg en valgfri klokke fra Carrie Taylor eller Prevetti eller et smykke fra Snö of Sweeden eller Nora
- Velkjent og mye lest blogger: Valgfri klokke

Vi har selvsagt ikke mulighet til ГҐ samarbeide med alle. Vi gjГёr derfor lГёpende en vurdering pГҐ hvorvidt et samarbeid er aktuelt, samt hvilken kategori du tilhГёrer.

Skjema for bloggere

* mГҐ fylles ut

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00