DROPS Nepal

Drops Nepal – et garn som er svært lett å strikke med

Drops Nepal er et herlig bløtt, rent ullgarn som består av 65% saueull og 35% luksuriøs alpakkaull fra frittgående fyr. Ull er et av de beste materialene for å lage myke plagg, men ull fra alpakkaen er regnet som spesielt mykt, bløtt, varmt og fint. Den vanlige saueullen er også myk, men ikke minst varmer den godt. Drops Nepal er derfor er meget bløtt, mykt, varmt og flott ullgarn, og det er egentlig nok å ta en kikk på et garnnøste for å se at dette er noe av det beste som finnes.

I tillegg er det veldig lett å strikke med. Så la oss ta en titt på dette vidunderlige garnet som du kan bestille (til redusert pris) rett her i vår nettbutikk.

Drops Nepal

Drops Nepal hører til garngruppe «C», altså 16 til 19 masker. Hvert nøste veier om lag 50 gram og gir 75 meter garn. Legg merke til at akkurat denne blandingen av vanlig saueull og alpakkaull gir meget gode egenskaper.

Som nevnt er det den vanlige saueullen, og de store mengdene av den, som sørger for at plagget blir varmt og godt. Alpakkaullen er det luksuriøse elementet som løfter ditt ull-strikkeplagg opp og gjør det helt spesielt. Plagget blir uendelig mye mykere.

Sammen med ullen er resultatet et luksuriøst, varmt og slitesterkt garn som passer til mange av dine strikkeprosjekter.

Kvaliteter ved garnet

Legg merke til at Drops Nepal er et ett hundre prosent ullgarn og at det er ubehandlet før farging. Det vil si at verken ull eller garn er utsatt for farlige kjemikaler, noe som gjør dette garnet perfekt for baby- og barnestrikk, samt til personer som har hudproblemer eller allergier.

Ta en titt på dette garnet, og du ser også de fantastisk flotte, rustikke egenskapene til Drops Nepal. En av grunnen til dette er at Drops har brukt tre tråder for å spinne garnet.

Mange farger du kan velge

Drops er en utmerket garnprodusent som er kjent for kvalitetsgarn. De er også virkelig dyktige med farger. Hvert eneste garn fra Drops kommer med et tilhørende fargekart. Dette kartet inneholder alle de farger garnet finnes i, og fargene er selvsagt spesielt utplukket av Drops egne designere og hele det kreative teamet.

Det kan være snakk om inspirasjon fra motebildet i tiden, men den viktigste inspirasjonen er garnet selv samt de fargene vi her i Skandinavia gjerne liker på våre strikkeplagg.

Drops Nepal kommer i spesielt mange farger, så her har du mye å velge i. Dersom du har jobbet med Drops-garn tidligere vet du kanskje at Drops har to hovedtyper garn når det gjelder farger: 1) Unicolor, og 2) Mix. Førstnevnte er garn med kun en farge, og mix er garn der en har spunnet inn tråder i forskjellige farger for å skape en original og flott effekt.

Du får Drops Nepal unicolor i en rekke flotte farger fra de lyse tonene til det dype, spennende. Selvsagt kan du variere farger akkurat slik du vil, så her er det mye rom for kreativitet.

Mix så mye du vil

Som nevnt er det verdt å legge merke til at dette garnet også kommer i mix-farger. Ikke alle som strikker er klar over at det finnes slike garn, og mange unngår dem rett og slett fordi de ikke er vant til det. Og kanskje også fordi de ikke klarer å se for seg hvordan det endelige plagget vil se ut. Men det er bare å gå inn på Drops egne sider og ta en kikk på eksempler.

Der kan du også laste ned oppskrifter.

Ved å blande farger vil du skape flotte nyanser i ditt plagg. Et mix-garn vil også kunne gi deg flottere farger, fordi det ofte er blandet inn tråder i samme hovedfarge, men med nyanser. Dette skaper dybde, spenning, og selv om vi snakker om «mix» betyr det slett ikke at plagget vil se «rotete» ut. Så sørg for å bli godt kjent med alle de nøstene som finnes i denne serien før du bestemmer deg for hva du vil bruke.

Behandling og vask

De fleste vet at en må behandle sine strikkeplagg på en skikkelig måte – ta vare på dem – slik at de holder seg fine lenger. Drops Nepal er et 100% ullgarn, men det kan likevel vaskes på finvask i maskin. Sørg bare for at temperaturen ikke overstiger 30 grader, og at du ikke lar plagget oppleve et tørketrommelprogram.

Etter vask er det bare å tørke plagget flatt.

Tenk også på at du gjerne ikke trenger å vaske et strikkeplagg med Drops Nepal-garn hver gang det kommer en liten flekk på det. Fokuser heller på flekken, og dersom plagget lukter kan du henge det ut til lufting et par timer. Slike ting kan hjelpe, og jo mindre plagget vaskes, jo lengre vil det holde seg fint.

Drops Nepal er spunnet av tre tråder, og tilhører garngruppe «C». Det anbefales at du bruker strikkepinner med 5 mm størrelse.

Handle Drops Nepal på nett

Den beste måten å handle garn på er i dag ved å bruke en nettbutikk som vår. Grunnen er at prisene er vesentlig bedre enn mange garnbutikker som gjerne betaler dyr husleie for å ha en god plassering for butikken. En nettbutikk har ikke disse kostnadene, og denne besparelsen kommer deg til gode som garnkunde. Legg inn en bestilling på Drops Nepal når som helst, og ikke glem at du selvsagt er dekket av angrefristen som kjøpsloven garanterer. Vår nettbutikk er også 100% sikret med SSL-teknologi, så din kortinformasjon er helt trygg. Garnet sendes i Posten, og du har det etter et par dager.

Velkommen til din beste garnbutikk på nett!

DROPS Nepal

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00