DROPS Karisma

Drops Karisma – populært ullgarn

Drops Karisma er et ett hundre prosents ullgarn. Og et av de aller mest populære garnene som Drops har.

Drops Karisma

Om du har strikket en stund har du sikkert fått med deg dette garnet. Ja, du har kanskje til og med strikket mange plagg med det. Drops Karisma har vært en vinner på markedet helt siden 1980-tallet. Og det sier noe både om garnets gode kvaliteter, samt nordmenns smak.

Garnet er allsidig, og det er like sterkt som det er vakkert. Grunnen til at det er blitt så sterkt er at det er spunnet av hele fire tråder. Og dette er nok en viktig faktor til suksessen. Ja, dette garnet regnes som et «sportsgarn» som tåler «litt ekstra». Perfekt for barnestrikk, og til å strikke plagg til hverdagsbruk.

Dette er et rent garn som hører til garngruppe «B», altså 20 til 22 masker. Nøstene kommer med en vekt på ca. 50 gram og en lengde på 100 meter.

Mange farger å velge i

Drops Karisma kommer, som de fleste Drops garn, i en rekke farger. Og med dette garnet kan du nyte godt av Drops sine to hovedfargetyper: 1) Unicolor, og 2) Mix. En unicolor-farge er simpelthen en ensartet farge. Det er en heldekkende farge som gir fargemessige rene plagg. En unicolor er et garn som er spunnet av tråden i ulike farger. Dette gir en spesiell og iøynefallende effekt, ofte utrolig vakkert.

Det er derfor bra å bli nærmere kjent med denne typen garn, slik at du kan variere stilen din noe, og bli mer spennende fargemessig.

Mange bruker årstiden som inspirasjon for farger. Og da er den rådende tanken at en i vår- og sommerhalvåret gjerne kan bruke lysere farger, mens en om høsten og vinteren kanskje bedre liker de dypere fargene. Men glem ikke at dette er individuelt, og at du gjør akkurat slik du vil. La deg inspirere av Drops sitt fargekart for Karisma, men gjør akkurat slik du selv vil.

Når det gjelder de lyse Drops Karisma-fargene kan vi nevne natur, lys beige og grågrønn. Høstlige farger er blant annet en spennende oliven, men også lavendel. Og til vinteren passer gjerne koksgrå.

Behandling, vask og tips

De fleste vet at ullgarn ikke må maskinvaskes, men dette er likevel en sannhet med mange modifikasjoner. For om et garn er behandlet med såkalt «superwash» kan du vaske plaggene på et finvask- eller ullprogram. Og dette gjelder også Drops Karisma, men sørg for at du ikke vasker plaggene på en temperatur mer enn 40 grader Celsius.

Selv om du kan vaske plagg strikket med Fabel i maskin må det likevel ikke se innsiden av en tørketrommel. La plagget tørke flatt, som det heter, og da vil du ikke oppleve problemer med krymping.

Glem heller ikke at du ikke skal, eller trenger, å bruke tøymykner. Drops Karisma er allerede et meget bløtt garn, og bruk av tøymykner kan slite plagget ut for mye.

Det er anbefalt at du bruker strikkepinner med en størrelse på 4 mm slik ta maskene får den rette størrelsen.

Handle Drops garn på nettet

Den enkleste, hurtigste og rimeligste måten å handle garn er ved å handle på nettet. Ingen, eller veldig få, lokale garnbutikker kan ha et like godt utvalg som en landsdekkende nettbutikk. Så du er sikret å få akkurat det garnet du vil, i de mengdene og fargene du ønsker.

Selvsagt har du full returrett og angrefrist etter kjøpsloven, så alle forutsetninger er tilstede for at du skal bli fornøyd.

Legg merke til at nettsidene våre er sikret med SSL-teknologi. Dette er den samme teknologien nettbankene bruker, så om du allerede bruker banktjenester på nettet eller mobilen er det ikke stor forskjell.

Bestill Drops Karisma i dag

Dersom du trenger et allsidig, godt, varmt og sterkt garn skal du bestille Drops Karisma. Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet så det er bare å legge inn en ordre når som helst. Dersom bestillingen kommer inn i løpet av kvelden eller natten vil den bli plukket, pakket og sendt morgenen etter. Deretter blir garnet sendt i Posten, og levert på døren etter et par dager.

Verre er det ikke, ja faktisk er det så enkelt å kjøpe garn på nettet at vi har sett en stor vekst bare det siste året. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt!

Velkommen som nettkunde hos oss!

DROPS Karisma

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00