DROPS Air
Innhold: 70% Alpakka, 23% Polyamid, 7% Ull
Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted
Vekt/lengde: 50 g = ca. 150 m
Anbefalt strikkepinne: 5 mm
Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p
Det du lager av denne garntypen bør håndvaskes på maks 30°C og tørkes flatt.

Drops Air – Det super-lette kvalitetsgarnet som “alle” snakker om.

Har du hørt om Drops Air? Et av de mest spennende garn for strikkere og heklere de siste årene. Et blandingsgarn av alpakka, ull og polyamid – eller sagt på en annen måte: En suksessoppskrift for å skape et ultra-lett, bløtt og behagelig plagg. Plagg som passer til alle årstider.

Et populært garn
90% av norske strikkere og heklere kan ikke ta feil. For det er virkelig ingen tvil om at Garnstudio/Drops Air er en usedvanlig ettertraktet serie med garn for både hekling og strikking.

Grunnene er flere, men hovedsakelig snakker vi her om en meget spesiell kvalitet. Og denne kvaliteten er basert på helt nye ideer og teknologi innen garn-industrien.

Og det er mange faktorer vi kan ta for oss:

Lett som luft
Navnet til denne garnkolleksjonen er «Air», og med det forstår vi umiddelbart at vi snakker om et garn som er nærmest utrolig lett og luftig. Ja, nesten svevende. De som har greie på tall sier at et plagg som er strikket eller heklet med Drops Air vil være opp til 34% lettere.

Det har mange fordeler!

Noen av dem estetiske, men tenk også litt på hvor fint denne type garn er for mennesker som har hudproblemer. Med denne typen garn kjenner en nesten ikke at en har plagget på seg, og den spesielle sammensetningen er utrolig mild og god for huden.

Dette er bra for alle og enhver, men tenk hvor flott Drops Air passer til plagg for barn og spedbarn!

Kvalitet som taler for seg selv
Drops design er, som du sikkert vet, et kjent navn innen garn, og har utviklet en rekke garnkolleksjoner gjennom årenes løp. Men få, om noen, har fått samme mottakelse som nettopp Drops Air.

En av grunnene er den udiskutable kvaliteten, og lettheten, som også skyldes at vi snakker om alpakka blandet med vanlig ull samt polyamid.

Men en annen er rett og slett at dette garnet er fryktelig anvendelig. Dette er garn du kan bruke for å skape plagg de fleste vil falle pladask for. Noe som faktisk er et poeng i seg selv. For du kan selvsagt bruke hundrevis av timer på å trylle fram de lekreste plagg med et hvilket som helst garn, men når du har noe helt spesielt, som Drops Air, mellom hendene, ja så må resultatet bli helt spesielt. Og det er jo selvsagt de spesielle følelsene vi alltid er ute etter, ikke sant?

Et garn for alle typer strikkere/heklere
Dersom du er kreativt anlagt begynner du sikkert allerede nå å tenke ut hva du kan bruke Drops Air til, og mulighetene er virkelig mange. Gensere og jakker er opplagte valg, med medhørende tilbehør av sjal, hansker, votter og luer.

Og dersom du er en av dem som gjerne strikker gaver til venner og familie er det jo også fantastisk kjekt å tenke på at du kan begynne med et sjal eller en lue, og så fortsette med Drops Air også til andre gaver slik at mottakeren til slutt sitter med et komplett sett.

Det er følelsen av garnet du må tenke på. Lettheten og kvaliteten. Plaggene du strikker og hekler med Drops Air blir helt unike, og derfor vil en jo gjerne bare ha mer og mer.

Et skatteskrin av ideer og konkrete oppskrifter
Dersom du trenger ideer og konkrete strikkeoppskrifter finner du masse av det på Drops Air-sidene, så dette vil aldri mangle. Vi har allerede svært mange oppskrifter med dette garnet.

Glem heller ikke at de designerne som står for Drops Air-oppskriftene har blitt så inspirert av garnet at de selv sier at de har kommet fram til originale og slående resultater. Med andre ord vil du med dette garnet også nyte godt av cutting-edge strikkeoppskrifter som vil gi deg timevis med adspredelse, og mange gavemuligheter til venner og familie.

Om du liker å følge oppskrifter skal du føle deg trygg på at du vil bli ledet framover skritt-for-skritt, så det er svært lett å komme i mål. Oppskriftene er videre sjekket og dobbeltsjekket, så det er ingen fare for at du skal måte på feil underveis.

Og om du allerede er et kreativt garn-geni vil du sikkert finne på mange spennende ting selv med dette supre materialet.

Hva med farger?
Farger er viktig. Og i og med at Drops Air er et av de mest populære produktene på markedet akkurat nå er vi i den situasjonen at du kan velge og vrake i et helt spekter av vakre og spesielle farger. Farger som garantert vil inspirere deg til å skape, og som vil glede brukeren av plagget.

Bruk gjerne vårt fargekort for å finne kombinasjoner som passer. Dette er en svært enkel og intuitiv prosess, og det tar ikke mange minutter før enkelte farger liksom popper opp og snakker til deg.

Du kommer til å finne gode kombinasjoner du selv ikke ante eksisterte.

Og hva med prisen?
Drops Air er et herlig, lett, bløtt garn i en mengde spennende farger; et garn som skaper super-lette plagg som folk elsker å gå med. Da må vel garnet også være svært dyrt?

Nei. Og grunnen er at vi kjøper store mengder av det garnet vi føler vil bli en hit. Samtidig er vi god til å prute, så når du handler Drops Air hos oss skal du føle deg ett hundre prosent sikker på at du får garnet til en meget god pris. Det at du bestiller på nettet er i seg selv en stor besparelse, og vil sikre at du får dette kvalitetsgarnet levert rett på døren til en meget fornuftig pris.

Les gjerne gjennom teksten en gang til, og se på bildene. Deretter kan du når som helst bestille direkte fra disse sidene. Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet, og du kan regne med å få garnet innen få dager.

DROPS Air

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00