Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Safran

Drops Safran Egyptisk Bomull – fantastiske kvaliteter

Drops Safran Egyptisk Bomull er spunnet av ekte, luksuriøs egyptisk bomull. Lange bomullsfibre med helt fantastiske kvaliteter. Det er blitt brukt flere tråder i spinningen av dette garnet og de spinnes først i par, for deretter og spinnes sammen. Dette gir utrolig slitesterke plagg, så her har vi et garn som kan brukes til alt fra hverdagsplagg til fest. Flotte plagg som tåler å bli brukt.

Selvsagt er det praktisk at en kan vaske plaggene i maskin på 40 grader Celsius.

Drops Safran Egyptisk Bomull

Dette flotte garnet har vært på markedet lenge. Og det har alltid hatt stor popularitet. Det er ikke rart, for vi har å gjøre med et av verdens aller beste naturstoffer: Egyptisk bomull.

Egypt er landet for mystikk, og det var i disse områdene vår sivilisasjon begynte. Ikke minst takket være elver som Nilen. Det er helt perfekte områder for å dyrke den beste bomull.

En av grunnene til at Drops Safran Egyptisk Bomull er populært, er at den egyptiske bomullen sørger for et mykt garn med skinn; et garn som er ekstra slitesterkt. Garnet kan brukes til barn og voksne, og det egner seg spesielt godt til vår- og sommerplagg. Det hører til garngruppe «A» som vil si 23 til 26 masker. Nøstene er på 50 gram og om lag 160 meter.

Mange farger

Drops er kjent for sitt gode arbeid med farger. For hvert eneste garn som kommer ut fra dette garnstudioet lager designerne spesielle fargekart. Dersom du har strikket med Drops garn tidligere vet du kanskje at de har to hovedtyper garn: Unicolor og mix. Førstnevnte er garn som er spunnet av tråder i samme farge. Mix betyr, logisk nok, at en har blandet inn tråder med ulike sjatteringer for å skape originale farger. Drops Safran Egyptisk Bomull kommer imidlertid bare i unicolor, men så er det også mange farger å velge i. Til nå 27 farger.

Legg spesielt merke til de flotte rød-, gul- og oransje fargene, men også flere flotte hvite, off-white og grå sjatteringer.

Det at garnet er lett bidrar også til at det passer godt til vår- og sommerhalvåret.

Vask, behandling og tips

Det praktiske med Drops Safran Egyptisk Bomull er at du kan vaske de ferdige plaggene i maskin. Dette er selvsagt praktisk, spesielt for plagg en bruker mye. Vask på finvask, og ikke bruke mer enn 40 grader Celsius. La heller ikke plagget se innsiden av en tørketrommel, men la det tørke stille og roligmens det ligger flatt. Da unngår du krymping.

Det er viktig å ta vare på håndstrikkede plagg, og om du strikker for andre er det fint om du gir dem denne informasjonen – da mange kanskje ikke er klar over hvordan håndstrikkede plagg skal håndteres.

Handle Drops Safran Egyptisk Bomull på nett

I dag er netthandel helt vanlig, og mange produkter egner seg godt til dette. Blant annet garn. Garn er lett og rimelig å sende i posten, og det kommer hurtig fram. Men en av de største fordelene med å handle på nettet (vel og merke på en god nettbutikk for garn) er at prisene så å si alltid er bedre. Det er flere grunner til dette, men tenk blant annet på at en vanlig garnbutikk gjerne betaler dyr husleie for å være der folk flest ferdes. En nettbutikk ligger hvor som helst, og denne besparelsen skal komme deg som garnkunde til gode.

Dersom du noen gang har opplevd å gå innom en garnbutikk for å kjøpe et visst antall nøster i utvalgte farger for så å oppleve at butikken er tom for garnet, ser du at en nettbutikk er et bedre valg. En nettbutikk har hele Norge som nedslagsfelt og kjøper inn garn i paller.

Selvsagt kan det forekomme at et spesielt populært garn er utsolgt i visse perioder, men det er alltid større sjanser for å finne akkurat det Drops garnet en ønsker seg på en nettbutikk.

Trygt, sikkert og hurtig

Det er trygt å handle garn i vår nettbutikk. Vi har nemlig installert SSL-teknologi. Dette ser du på den lille hengelåsen i toppen av nettleseren. Dette er samme teknologi som nettbanker, flyselskap, myndigheter og store varehus bruker, så her handler du trygt. All betalingsinformasjon i din bestilling sendes kryptert, og kan ikke plukkes opp av andre.

Det er godt å vite.

Vår nettbutikk for garn er åpen 24 timer i døgnet – en annen, stor fordel. Her kan du handle når som helst, og du handler foran datamaskinen, på nettbrettet eller på mobilen. Du kan til og med sitte i sengen å gjøre din bestilling på Drops Safran Egyptisk Bomull. Er ikke det bedre enn å planlegge bil- eller bussturer til garnbutikken med de høye prisene, og der det ofte mangler akkurat det garnet du vil ha?

Prøv oss! Vi er her for deg. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt, ellers kan du legge inn en bestilling. Du er dekket av angrefrist-garantien fra kjøpsloven så du har jo ingenting å tape. Garnet sendes i Posten, og du har det innen få dager.

Velkommen som ny garnkunde hos oss!

DROPS Safran

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00