Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Paris

Drops Paris – 100% bomullsgarn

Drops Paris er et ett hundre prosent bomullsgarn som er gøy å strikke med. Mange som strikker liker å bruke ullgarn, men ikke glem bomullsgarnene. For de har mange gode kvaliteter og vil gi deg gode resultater.

Drops Paris

Legg for eksempel merke til de rustikke kvalitetene til Drops Paris. Og du vil sikkert allerede få en rekke, gode ideer til plagg du kan strikke. Dette garnet sørger for at det ferdige plagget puster godt, og det varmer også fint nettopp på grunn av denne dynamikken. Du vil heller ikke oppleve at plagg strikket med Drops Paris vil klø, så dette er et utmerket garn for babystrikk, barn, allergikere, og personer med hudproblemer eller følsom hud.

Dette garnet tilhører garngruppe «C», altså 16 til 19 masker. Hvert nøste veier om lag 50 gram og har en omtrentlig lengde på 75 meter. Det er anbefalt at du bruker strikkepinner på 5 mm for det meste resultat. Det er spunnet av relativt tynne tråder, noe som sørger for at plagget ikke vil føles tungt å ha på seg.

Drops Paris er et godt garn for en rekke strikkeprosjekter, men det passer også utmerket til nybegynnere siden det er lettere å strikke med dette garnet. Det er også et fint garn å bruke til interiør-prosjekter som håndklær, grytekluter, osv.

Massevis av farger å velge fra

Drops er en meget kvalitetsbevisst garnprodusent. Og dette merker du ikke bare på de fine garnene de produserer – garn der en har valgt ut de beste råmaterialer og behandlet ull, bomull og andre stoffer på den måten en skal. For Drops er også veldig flinke med farger. Dette ser vi spesielt godt med Drops Paris, som kommer i hele 45 forskjellige farger.

Drops har mange garn der du kan velge om garnet skal være i en, hel farge – som kalles unicolor, eller om du ønsker et garn som er spunnet med tråder i flere farger (mix). Men Drops Paris finnes kun i unicolor, men til gjengjeld har du altså masse å velge i.

Det er bare å se på fargekartet som Drops har utviklet for dette garnet, så vil du se at det finnes nærmest uendelig med muligheter. Vær litt modig når det gjelder farger, og tenk på personen som skal bruke plagget. Ofte kan det gjøre seg med et fargerikt plagg også til hverdags, så vurder dette med farger nøye før du bestiller garnet.

Vask, behandling og tips

Det fine med bomullsgarn er at det er sterkere og tåler maskinvask. Det gjør det til et garn somlager praktiske, så vel som flotte, plagg. Drops Paris kan maskinvaskes opptil 60 grader Celsius. Men unngå å ha plagget i tørketrommel. Det er bedre å tørke plagget flatt, og da vil plagget vare mye lengre.

Vasking vil alltid slite på klær, så det er lov å tenke litt økonomisk og gjerne vaske håndstrikkede plagg noe sjeldnere disse. Dersom det har fått en kjedelig flekk kan du jo først prøve å fjerne denne med en fuktig klut med litt såpe. Ofte vil dette fjerne flekken, og du har unngått en helvask.

Handle Drops Paris på nett

Den beste måten å handle garn på i dag er ved å bestille dem fra en nettbutikk. Og det er flere grunner til dette.

La oss se på de viktigste:

For det første bør garn fra en nettbutikk være rimeligere enn garn fra en vanlig, fysisk garnbutikk. Grunnen er at en nettbutikk ikke har de samme kostnadene som en vanlig garnbutikk som i de fleste tilfeller betaler dyr husleie for å være der flest folk ferdes. Denne besparelsen skal komme deg som garnkunde til gode, og om du strikker en del er du sikkert enig i at garn kan bli fryktelig dyrt. Det er derfor god økonomi å handle garn på nettet.

Du vet jo også alltid hva du får når du bestiller merkenavn som Drops, og uansett er du godt dekket av kjøpslovens angrefrist, så du har ikke noe å tape på å legge inn en bestilling.

Trygt, sikkert og hurtig

En annen god grunn til å handle garn på nettet er at en nettbutikk som oftest har et mye bedre utvalg garn. Det er irriterende om en garnbutikk mangler noen av de nøstene du trenger. Enten har de godt tom for selve garnet, eller så mangler det kanskje en farge du er ute etter. Dette skjer ikke på en og nettbutikk for garn.

Vær klar over at det er trygt å bestille garn fra vår nettbutikk. Og grunnen er enkel: Vi bruker SSL-sikkerhetsteknologi. Dette er samme teknologi som nettbanker, flyselskap og større nettvarehus bruker, så du er nærmest bokstavelig talt «trygg som i banken».

Vår nettbutikk er åpen 24 timer i døgnet, og dette er selvsagt praktisk. Du trenger ikke kjøre inn til nærmeste garnbutikk, som kanskje ligger langt unna, og du slipper altså å kaste bort tid til transport. I stedet kan du sitte stille og rolig foran datamaskinen, nettbrettet eller mobilen – etter at barna er lagt, eller på et tidspunkt som passer, og legge inn hele din bestilling. Garnet blir sendt med en gang vi mottar ordren, og om den kommer inn om kvelden eller på natten vil den bli ekspedert dagen etterpå.

Velkommen til god garnhandel på vår nettbutikk.

DROPS Paris

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00