Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Lima

Drops Lima – rent ullgarn med alpakkaull

Drops Lima er et flott blandingsgarn av ull. Blandingen er på 65% vanlig saueull og 35% av den fineste alpakkaull fra Peru. Det sørger for meget gode kvaliteter!

Drops Lima

Det er artig å se at mange garn, også Drops Lima, får navn som er inspirert av steder og byer i Sør-Amerika. Men dette er ikke så rart om en snakker om kvalitetsgarn som alpakka. For alpakkaen er et særpreget dyr som gir en helt fantastisk ull. Ull som dyktige garnspinnere klarer å lage de flotteste garn av. Og det er disse garnene du har mulighet til å bruke til dine kreasjoner.

Det handler bare om å velge rett!

Drops Lima tilhører garngruppe «B» på 20 til 22 masker. Nøstene kommer i størrelser på rundt 50 gram, og lengden er på ca. 100 meter. Anbefalt størrelse på strikkepinnene er 4 mm.

Gode og myke kvaliteter

Alpakkaullen sørger for mykhet. Og om du tar et garnnøste av Drops Lima i hånden vil du umiddelbart merke dette. Men silken hjelper ikke bar på skinnet, for silke er et av de mykeste stoffene som finnes. Sammen skaper de et helt utrolig flott garnprodukt som du skal vurdere om du er ute etter varme, myke og sterke plagg.

Jada, vi sa sterkt. For Drops Lima regnes faktisk som et såkalt sportsgarn; altså et garn som lager plagg som tåler litt ekstra røff medfart. Vi snakker altså om den spesielle situasjonen at du kan kombinere det luksuriøse og myke med at det er slitesterkt.

En av grunnene til at dette garnet er sterkt, utover egenskapene til både alpakkaull og silke, er at det er spunnet av hele fire tråder. Glem ikke at dette garnet er naturlig og helt ubehandlet utover farging. Dette er ikke bare bra for å fremheve de gode egenskapene til garnet, men gjør det også bra for baby- og barneplagg, samt plagg til personer med hudproblemer og allergier.

Mange spennende fargevalg

Det fine med strikking er at det finnes så mye fint garn. Og også at det i dag finnes så mange fine farger. Og Drops er spesielt flinke til å jobbe med farger. Når det gjelder Drops Lima kan du velge i både unicolor og mix. Unicolor vil si garnnøster med en farge, mens unicolor er garn som er spunnet av tråder i forskjellige farger.

Du er kanskje vant til å strikke med garn i enkeltfarger, men med dette garnet kan du jo forsøke å blande inn mix-farger her og der. Det er fullt mulig å blande, og resultatet kan bli riktig flott.

De fleste skandinaver har faste fargevalg når det gjelder strikkeplagg. Om vinteren liker en gjerne dypere farger, og i sommerhalvåret kler en seg lysere. Men dette kan du selvsagt variere mye, og glem heller ikke at et plagg skal passe til den som skal bruke det. Av og til trenger man fargeinnsprøytninger, og et fargerikt plagg vil kunne skape mye glede.

Bruk en enkel farge, bland inn en eller flere mix-farger – kort sagt: Vær fargekreativ!

Behandling og vask

Det er viktig at du tar godt vare på strikkeplagget ditt som er strikket med Drops Lima. Enkelte ullgarn kan vaskes i maskin, men Drops Lima må du vaske for hånd på maksimalt 30 grader Celsius. Du må aldri la plagget komme i tørketrommel, men tørk det heller flatt.

Glem ikke at du godt kan vaske ditt strikkeplagg færre ganger i løpet av en måned enn et vanlig plagg. Dette vil hjelpe med at plagget holder seg lengre. Dersom du får en og annen flekk på plagget kan du først forsøke å fjerne den med en fuktig klut. Og om plagget lukter litt kan du henge det utenhus et par timer, og på denne måten sparer du plagget for unødvendig vask.

Handle Drops Lima på nettet

Den beste måten å handle garn på i dag er ved å bestille fra en nettbutikk som spesialiserer seg på garn. En slik nettbutikk vil ha et mye bedre utvalg garn enn en lokal, fysisk butikk. Og siden en kjøper inn store paller med alle de forskjellige garnene, i alle de forskjellige fargene, oppnår en nettbutikk mye bedre priser. Dette skal komme deg som garnkunde til gode.

Det er sikkert å handle i vår nettbutikk, takket være den moderne SSL-sikkerhetsteknologien vi bruker. Dette er samme teknologi som flyselskap, banker og større varehus på nettet bruker, så at det er sikkert å handle garn hos oss – det er sikkert!

Bestill i dag

Om du legger inn en bestilling på Drops Lima i dag vil vi behandle ordren med en gang. Om den kommer inn på kvelden eller om natten vil den bli plukket, pakket og sendt dagen etterpå. Garnet sendes i posten, og det tar vanligvis ikke mer enn et par dager før du har garnet i hus og kan begynne strikkingen.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, for vi er her for deg. Velkommen til en god, trygg og lønnsom garnhandel i vår nettbutikk!

DROPS Lima

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00