Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Lace

Drops Lace – alpakkaull og Mulberry silke

Drops Lace er et herlig garnprodukt spunnet av 70% alpakkaull og hele 30% mulberrysilke. Alpakkaull har allerede svært myke og bløte kvaliteter, men med silketrådene blir dette garnet virkelig mykt og eksklusivt.

Drops Lace

Drops Lace garn gjør dine plagg lettere, luftigere, bløtere og mer lekkert. Nærmest det vi kan kalle luksuriøst. Grunnen er selvsagt at alpakkaull og silke går så godt sammen, og lager et garn som er inspirerende å bruke.

Enkelte plagg kler kanskje dette garnet bedre enn andre. Dersom du er ute etter å strikke et luftig skjerf, for eksempel, kan dette garnet være helt ideelt. Og siden vi nevner dette med «luftig» kan du jo legge deg på minnet at Drops Lace er et garn som sørger for nettopp luftige plagg.

Dersom du liker å strikke er det viktig at du setter deg inn i de garntypene som finnes, også for å se muligheter som du tidligere kanskje ikke ante du hadde. Og om du strikker lite, men gjerne vil strikke mer, er det bra å se hva de enkelte garn, som Drops Lace, har av kvaliteter som påvirker det endelige resultatet.

Kvalitet fra Drops

Drops Lace er et kvalitetsgarn, og det forteller salgstallene oss også. Legg merke til at garnet er ubehandlet. Det vil si at det er et etthundre prosents naturlig garn. Og det er spesielt bra for babyer, barn og personer med hudproblemer eller allergier.

Det er ikke tilfeldig at det finnes uttrykk som «silkebløtt», for dette er faktisk en god beskrivelse av dette garnet.

Vi er glade i det naturlige her i Norge, og derfor er alltid ullgarn og garn uten syntetiske tråder eller kjemisk behandling populært. Utnytt alltid et natur-garn, og vær kreativ med de mange fargevalgene du har.

Unicolor eller mix?

Drops Lace kommer i både unicolor og mix. Unicolor vil si at garn-nøstet har er og samme farge. Og Drops klarer med sine garn å skape utrolig flotte, gjennomgående og inntrengende hel-farger. «Mix» betyr at garnet er spunnet av tråder i forskjellig farge for å skape en interessant effekt.

Ikke alle Drops garn har mix-farger, så legg merke til de som har det, og vurder disse fargene når du planlegger dine strikkekreasjoner. Du kan blande unicolor og mix-garn, så at det er mange muligheter er det liten tvil om.

Når det gjelder fargevalg er det mange som tenker tradisjonelt. Til våren liker mange lyse plagg, sommeren lokker flere til å prøve sterkere, varmere farger og om høsten og vinteren liker mange de noe dypere fargene. Men ikke la årstider som sådan være en tvangstrøye. Husk også på at et strikkeplagg skal passe til den personen du strikker til, og da kan en gjerne ende opp med sommerfarger selv om plagget er virkelig varmende godt, og laget for vinterbruk.

Behandling og vask

Drops Lace er et garn som må håndvaskes. Vi har å gjøre med den fineste alpakkaull, iblandet silke, så sørg for at temperaturen på vaskevannet ikke overstiger 30 grader. Dersom du selv ikke skal bruke plagget er det viktig at du formidler disse vaskeinstruksene til vedkommende.

Glem heller ikke at plagget aldri må se innsiden av en tørketrommel, men tørkes flatt etter vask. Bruk aldri kjemiske produkter som tøymyknere. For det første trenger ikke naturlig alpakkaull iblandet silke noen som helst hjelp for å holde seg mykt, men tøymyknere vil også slite plagget unødvendig og gjøre plaggets levetid kortere.

Handle Drops Lace på nett

Det er ikke sikkert du er vant til å handle på nettet, men om du liker å strikke er det noe du bør begynne med! Grunnen er at garn er den perfekte nettbutikkvare. Den finnes nemlig i svært mange modeller, og hver modell har en rekke fargevariasjoner. For å kunne tilby alle garn i alle farger må en ha et stort nedslagsfelt, og et stort lager.

En liten garnbutikk har selvsagt ikke de samme mulighetene som en nettbutikk.

Prisene på garn fra nettbutikk skal alltid være lavere enn vanlige garnbutikker også fordi en nettbutikk ikke har den samme, dyre husleien som vanlige, fysiske garnbutikker har.

Utvalget er bedre, prisene er bedre, og så var det dette med sikkerhet, da.

Trygg og sikker handel Drops Lace

Trygghet er viktig på nettet, og vær klar over at alle bestillinger som foretas i vår nettbutikk er sikret med sikkerhetsteknologi av typen SSL. Dette er den samme teknologiene banker og større nettvarehus bruker, så at garnhandel med oss er sikkert, det er det ingen tvil om.

Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet, og om du legger inn en bestilling om kvelden eller på natten vil ordren bli effektuert dagen etterpå. Posten frakter garnet til deg i løpet av få dager. Kan det bli enklere?

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, ellers er det bare å legge inn din bestilling av Drops Lace. Du har selvsagt full angrefrist etter kjøpsloven, så alt skal ligge til rette for en trygg og meget god garnhandel på nettet.

DROPS Lace

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00