Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Flora

Drops Flora – et spennende, blandet ullgarn

Drops Flora er et spennende ullgarn. Garnet er ett hundre prosent ull, men det er fordelt på 65% vanlig saueull og 35% alpakkaull fra Peru.

Drops Flora

Ullgarn er alltid populært, og når en får et slikt, nytt ullgarn som Drops Floa mellom hendene er det lov til å bli entusiastisk. For her kombinerer Drops to meget gode ull, og får et godt og interessant resultat.

Garnet tilhører garngruppe «A», som vil si 23 til 26 masker. Det kommer i nøster med vekt på 50 gram, og lengden er på hele 210 meter. Drops Flora er et allsidig garn som kan brukes til mange av dine strikkeprosjekter.

La oss ta en nærmere titt på det!

Spennende garn

Alpakka er et dyr som kommer fra Sør-Amerika, og som gir noe av det flotteste og bløteste ull du kan tenke deg. Og det er 35% alpakkaull som har funnet veien inn i Drops Flora.

Garnet kan minne litt om de andre Drops garnene Nepal og Lima – begge oppkalt etter høye fjellstrøk der alpakkaen hører hjemme. Deler av verden der en er eksperter på ull. Det handler ikke bare om kvaliteten på dyrets ull, måten en vasker det, spinner det og farger det. Men det handler også om en helt tilnærming til prosessen.

Kort sagt: I Peru kan de dette med garn. Og ull fra alpakka gir et helt nydelig, bløtt garn. Et garn som gir varme plagg. Det er også fint å vite at plaggene blir spesielt stabile i formen.

Mange farger

Drops Flora kommer, som alle andre Drops garn, i en rekke nydelige farger. Nærmere bestem 21 av dem. Glem ikke at bak hvert eneste Drops garn ligger mange hundre timer med vurderinger av nettopp farge. En tenker på hva som er inn på motebildet, i tillegg til å la seg inspirere av egne impulser slik at en til og med skaper flotte fargetrender.

Når du skal velge farge kan det være lurt å tenke på årstiden. De kalde månedene passer bra for dypere fargere, mens vintermånedene tåler lyse plagg. Dette er likevel bare en grunnregel som har oppstått i Skandinavia, og den kan selvsagt brytes akkurat slik du vil. For av og til er det vel personen som skal bære plagget som gir inspirasjon til farger, er det ikke?

Behandling og vask

Drops Flora er et ett hundre prosent ullgarn, og må behandles deretter. Noen ullgarn kan du vaske i maskin. Blant annet garn som er behandlet med «superwash». Men Drops Flora er ubehandlet, så her gjelder det å unngå vaskemaskin. Vask plagg strikket med Drops

Flora utelukkende for hånd, og unngå temperaturer over 30 grader.

Husk endelig på at plagget ikke opplever et tørketrommel-program, men la det tørke flatt.

Disse tingene vil hjelpe mye på at plagget holder seg fint, og at det ikke krymper.

Tips og annet

Drops Flora tilhører garngruppe «A», og det er fint for det finnes så mange oppskrifter å velge i. Drops selv har en rekke oppskrifter som passer på deres nettsider. Sjekk ut disse oppskriftene og se om du finner noe som du kunne tenke deg å strikke.

Det fine med å bruke oppskrifter er selvsagt at hele løpet legges opp skritt for skritt.

Dette garnets allsidighet har også bidratt mye til dets suksess. Og legg merke til at dette garnet er mye brukt i Norge og Norden for øvrig.

Handle Drops Flora på nett

Er du vant til å handle på nettet? Kanskje du er en av dem som handler på flere nettsteder, eller kanskje du så å si aldri har kjøpt noe på nettet. Uansett, skal du være klar over at netthandel er blitt veldig sikkert de siste årene.

Og når det gjelder kjøp av produkter som nettopp av garn, finnes det ikke en bedre måte å handle på. For det første vil en nettbutikk alltid kunne gi deg en lavere pris enn en fysisk butikk som gjerne betaler dyr husleie.

Tenk også på at en nettbutikk har et mye større nedslagsfelt enn en vanlig, fysisk butikk. Dette gjør at lagrene er større, og det er vanskelig at et produkt eller en farge er utsolgt.

Legg inn ordre 24 timer i døgnet

Dersom du likte Drops Flora kan du legge inn en bestilling her på disse sidene. Dersom ordren kommer inn utenom kontortid vil den bli ekspedert morgenen etter, og med Posten tar det ikke mange dager før du har garnet rett på døren hjemme.

En sikker, hurtig og enkel prosess som sikrer deg det beste garnet til den beste prisen.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt, ellers ser vi fram til din bestilling»

DROPS Flora

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00