Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Fabel

Drops Fabel – et sterkt garn i garngruppe A

Dersom du liker å strikke kjenner du sikkert til Drops sine garn. Dette er populære kvalitetsgarn som aldri går av moten. Og det er jo også vanskelig at en garnserie går av moten når det hele tiden kommer til så mange spennende, nye garn.

Drops Fabel er et blandingsgarn med hele 75% ull og 25% polyamid -som hjelper å gjøre garnet sterkt. La oss se litt nærmere på dette spennende garnet!

Drops Fabel

Drops Fabel tilhører garngruppe «A», som vil si 23 til 26 masker. Det er satt sammen av hele fire tråder, og den anbefalte strikkepinne er på 3 mm, og et nøste veier om lag 50 gram og gir deg utrolige 206 meter med garn!

Legg merke til at dette garnet er populært for å strikke sokker. Og grunnen er enkel, for dette er et varmt, bløtt og – ikke minst – slitesterkt garn. Men selv om garnet varmer og er slitesterkt egner det seg selvsagt til en rekke andre ting enn sokker, for de fleste strikkedesignere er enige om at det passer ypperlig til det meste.

Men siden varme-effekten er så stor er dette likevel et garn som passer spesielt bra til høst- og vinterplagg, rent bortsett fra at det jo er lave temperaturer i Norge året gjennom – avhengig av hvor du bor.

Siden dette garnet er slitesterkt egner det seg også bra til strikkeplagg til barn.

Fargevalg

Drops er kjent for sine mange, spennende farger. Og for hvert eneste garn lager Drops fargekart der en finner sjatteringer som passer godt sammen. Dette er et godt utgangspunkt om du ønsker å lage et plagg selv og ikke følge oppskrift.

Og selv om du følger en oppskrift skal du være klar over at du naturligvis varierer fargene akkurat slik du vil om du ser muligheter som oppskriften ikke legger opp til.

Det handler om å være kreativ. Og med de mange mulighetene det er lagt opp til er det enkelt å være nettopp det når en jobber med et garn som Drops Fabel.

Unicolor, mix, print?

Du har kanskje hørt om «unicolor» og «mix», for dette er begreper Drops bruker om to hovedtyper garnfarger. Førstnevnte er et garn med en, enkelt farge. Bruker du kun unicolor-garn i ditt strikkeplagg vil det dermed få en ren fargelinje. Selvsagt kan du også blande inn andre unicolor-farger om du vil det.

Det finnes mange spennende unicolors med Fabel, blant de lysere fargene blant annet beige og natur. Men du finner mange sterke farger også, som kirsebærrød og kongeblå.

Eller en mix-farge. Mix-farger er garn som er spunnet tråder i flere farger. Dette skaper spennende, uventede og flotte kombinasjoner.

Glem heller ikke de mange «print» mulighetene. Dette er et godt valg om du ønsker et noe mer festlig, da mønster og farger er annerledes enn på de andre typene Fabel-garn.

Behandling og vask

Drops Fabel er et blandingsgarn. Hoveddelen er ull, men de 25% med polyamid hjelper å gjøre dette garnet slitesterkt. Det er mange fordeler med dette, så selv om du i utgangspunktet liker bedre rene ullgarn er Fabel et garn du bør vurdere for mange av dine strikkeoppdrag og strikkeprosjekter.

Siden garnet er behandlet med «superwash» kan du nemlig vaske plagg som er strikket med Drops Fabel i maskin. Sørg bare for å bruke et finvaskprogram, og ikke mer enn 40 grader Celsius.

Bruk ikke tøymykner og sørg for å tørke plagget flatt, og aldri i maskin. La det heller ikke oppleve et tørketrommelprogram. I det hele tatt kan du passe bedre på ditt strikkeplagg strikket med Drops Fabel ved ikke å vaske det så ofte. Må det vaskes, vask det, men om du bare har fått en liten flekk kan du lokalbehandle denne, og plagget vil få en mye lengre levetid.

Handle Drops Fabel på nettet

Dersom du liker å strikke vet du at det er viktig å sikre seg det rette garnet, med de rette fargene, i den rette kvantiteten og til den rette prisen. Og dette har aldri vært så enkelt som nå.

Med internett er det blitt mye enklere, hurtigere og mer effektivt å kjøpe inn garn. De pengene en nettbutikk sparer på ikke å betale dyr butikklokale-leie får du igjen på garnet. Det er bare å sammenlikne prisene, så ser du det.

Takket være god sikkerhets-teknologi kalt SSL er det også helt sikkert å trygt å handle garn på nettbutikken vår. Dette er den samme teknologien som banker og store nettvarehus bruker, så du handler garnet ditt like trygt.

Hurtig levering

I tillegg til at du vet akkurat hva du får – for Drops sine produkter er velkjente over hele landet – vet du at du ved å handle på nettbutikk også er bedre sikret mot at butikken mangler et nøste i en spesiell farge. Dette vil du nesten aldri oppleve om du handler på nettbutikk, så du slipper flere omveier.

Posten leverer garnet rett på døren din i løpet av et par dager, og siden vekten er så lav med garn er ikke porto noe problem. Les mer om frakt på bestillingssidene, og legg gjerne inn en bestilling allerede nå.

Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet, og om du legger inn en ordre utenom kontortid vil den bli ekspedert neste dag.

Velkommen til en god garnhandel på nettet, og sikre deg Drops Fabel til ditt neste strikkeprosjekt.

DROPS Fabel

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00