Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Delight

Drops Delight – et utrolig allsidig garn

Drops er en av Europas mest solgte garn, ikke minst takket være de mange, gode kvalitetene. Drops Delight er et tyrkisk-produsert blandingsgarn som består av 75% ull og 25% polyamid.

Drops Delight

Drops Delight er et allsidig garn som egner seg til en rekke forskjellige plagg. Dersom du, for eksempel, tenker på å strikke et større plagg som en kjole eller en jakke, er dette et garn du bør vurdere for sine gode kvaliteter.

Legg merke til at Drops sine designere anbefaler strikkepinner på 2,5 mm, noe som sikrer masker som er akkurat passe – verken for tette eller for løse.

Siden garnet er behandlet med «superwash» kan det også vaskes i maskin, noe vi kommer tilbake til om et øyeblikk.

Vasking og behandling

Alle som strikker vet hvor viktig det er å ta skikkelig vare på strikkeplagget. Og det handler først og fremst om å vaske det på rett måte.

Det meste av det som finnes av ull-garn må vaskes for hånd, men Drops Delight er en «delight» også med tanke på det praktiske, for det kan vaskes i maskin. Sørg bare for å bruke et finvaskprogram, eller et rent ullvask-program. Temperaturen må ikke overstige 40 grader Celsius, og plagget må aldri få spinne rundt i et tørketrommelprogram. Tørk heller plagget flatt, det sikrer at det ikke krymper.

Det at plagg som er strikket med Delight kan vaskes i maskin er en stor fordel, ikke minst for plagg som brukes mye – som for eksempel strømper og sokker, eller andre plagg en gjerne bruker til hverdags.

De samme grunnen gjør dette garnet perfekt også til barneplagg.

Drops Delight farger

Drops er kjent for sine mange spennende farger. Og Drops Delight er intet unntak. Teamet av designere som jobber med Drops sine garn søker hele tiden originale og vakre farger for sine garnserier.

Drops Delight gjør bruk av såkalte «print-farger». Dette betyr at selv om du har to nøster av samme farge så vil det likevel alltid være visse nyanser. Dette skaper originalitet, og er noe mange er opptatte av med akkurat dette garnet.

Det passer jo også godt at strikkeplagg, som jo er det motsatte av fabrikk-laget, er mer originale og individuelle også i fargene.

Om du er modig og kreativ skal du også vurdere å blande inn andre Drops-garn i et plagg som hovedsakelig består av Drops Delight, for eksempel garn med «mix-farger» som skaper herlige og flotte – og iøynefallende – kontraster og kontrapunkt.

Handle Drops Delight på nettet

Den beste måten å handle garn på har med årene blitt internett. Det er mulig du ikke pleier å handle så mye på nettet, men likevel kan en ikke lenger se bort fra denne typen handle, da det er så mye å spare.

En nettbutikk har ikke de samme kostnadene som en vanlig butikk, og dette merker du selvsagt på den endelige prisen. Du merker også at en nettbutikk som oftest har mye bedre lagerkapasitet, og dermed finner du nesten alltid det garnet du trenger.

Og, ikke minst, de fargene du trenger. Ingenting er mere irriterende enn at en lokal butikk går tom for et garn, eller en farge, og dermed må bestille. For da kunne du jo egentlig selv ha bestilt fra begynnelsen av og fått alt rimeligere og hurtigere!

Sikkerhet på nett

Sikkerhet på nett er noe av det viktigste en nettbutikk kan tenke på. Og i dag er nettet blitt en sikker plattform for seriøse aktører. Vi bruker SSL-teknologi for å sikre sidene våre, og det er samme type teknologi flyselskap og store firma bruker når du handler med dem. Så om du noen gang har handlet en flybillett, eller noe annet, på nettet, skal du vite at det er samme teknologi som sikrer alle ordrene som kommer inn til vår nettbutikk for garn.

Du kan bestille garn fra oss 24 timer i døgnet, og om du bestiller utenom vanlig kontortid vil ordren bli plukket, pakket og sendt allerede dagen etterpå. Posten vil frakte garnet rett til din egen stuedør, og allerede etter et par dager kan du begynne strikkingen.

Legg inn bestilling i dag

Dersom du liker Drops Delight kan du legge inn en bestilling allerede i dag. Om du bruker oppskrift vil du vite med ganske stor grad av sikkerhet hvor mye garn du trenger, men det er lurt å legge på et par ekstra nøster. Kanskje også fordi du finner at du gjerne skulle ha strikket et par sokker, et skjerf eller en lue i tillegg til genseren.

Og med våre Drops nettbutikkpriser sparer du, så alt i alt får du mye mer garn for pengene. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt.

Vi ser fram til å motta din bestilling på Drops Delight!

DROPS Delight

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00