Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Cotton Merino

Drops Cotton Merino

Merino-ull er blant verdens mest berømte ull, og det er kjent for sine gode pusteegenskaper, i tillegg til å være ekstra bløtt. Det har også visse lett skinnende kvaliteter som gjør seg estetisk sett. Drops henter merino-ullen fra frittgående merinosauer i Sør-Amerika og Sør-Afrika.

Drops Cotton Merino er blandet med 50% indisk bomull, noe som gjør at du her har et garn der to av de aller beste kvalitetene for et garn er samlet i ett.

Den indiske bomullen gjør plagget ekstra varmt og godt.

Drops Cotton Merino

Når du skal velge garn er det mange hensyn du må ta. For det første må du tenke på sammensetningen av tråder, hvilken ull som er brukt, og hvilke blandingstråder som eventuelt er brukt. Dette kommer selvsagt i tillegg til å tenke på om du strikker for baby og barn, eller voksne. Og om du ønsker et mer sårbart, fint plagg som skal brukes sjeldnere, eller et sterkere plagg som tåler mer til hverdags.

Og her er det bare å ta hatten av seg for Drops, for de har laget et allsidig garn.

Takket være den meget gode merinoullen har vi å gjøre med et sunt plagg som holder seg lett, og som godt kan brukes av barn og personer med allergier eller hudproblemer.

Spinning og kvaliteter

Alle garn er spunnet på ulik måte, og Drops Cotton Merino består av mange tynne tråder som skaper et fint og tett nettverk. Maskene blir tydelige og jevne, og dette er det ikke vanskelig å se på det ferdige plagget.

Siden Cotton Merino er behandlet med metoden som kalles «superwash» kan du vaske plagg som er strikket med dette garnet i maskin. Og det er veldig praktisk for alle, men kanskje spesielt for småbarnsfamilier?

Ha derfor dette garnet i tankene om du skal strikke noe til baby eller barn.

Fargevalg på dette garnet

Drops har alltid mange, spennende farger på sine garn. Og Cotton Merino er ikke noe unntak. Det fine med å handle garn på nett er at du kan være mye sikrere på at nettbutikken vil ha akkurat de fargene du er ute etter.

Drops sine garn er kjente for å komme i en rekke spennende farger, og det samme kan en si om Cotton Merino. Fargen er såkalte «unicolor» hvilket vil si at de er ensfargede. Drops tilbyr også «mix-farger» på enkelte av sine garn, og da er flerfargede tråder blandet inn i garnet, men i denne serien er det unicolor som gjelder.

Du finner farger for alle årstider. Lysere og mørkere farger. Mer naturlige farger, og de som er litt mer originale. Spør oss om fargekartet for dette garnet, og legg merke til de jevne, gode kvalitetene på fargene.

Fargevalg og årstider

Når det gjelder akkurat hvilke farger du skal velge er dette selvsagt helt opp til deg selv, eller den oppskriften du følger. Men mange bruker årstiden som pekepinn.

Generelt sett liker de fleste lysere farger i sommer-halvåret og dypere farger om vinteren. Om sommeren kan fargene gjerne være enda varmere enn om våren, men dette er selvsagt helt individuelt, og du gjør nøyaktig slik du vil.

Gode sommerfarger for Drops Cotton Merino er vaniljegul, pistasje og koral. Om høsten og vinteren kan du bruke farger som vinrød, sennepsgul eller kanskje til og med rustrød. Og legg merke til at dette er meget fine, spennende farger som inspirerer og gleder mange.

La deg inspirere av fargekart. La deg inspirere av oppskrifter, men til syvende og sist er det du selv som velger, og resultatet kan bli flott om du «bryter» reglene av og til!

Behandling og tips

Det er viktig at du, eller den som skal bruke plagget, tar godt vare på det. Det handler mye om hvordan du vasker det. De fleste ull-plagg kan selvsagt ikke vaskes i maskin, men siden dette er et blandingsgarn, og siden det er «superwash» behandlet kan du vaske plagg av Drops Cotton Merino i finvask eller ullvask.

Men ikke bruk temperaturer høyere enn 40 grader Celsius. Og putt for all del ikke plagget i en tørketrommel, men la det tørke helt flatt – for det er det beste for plagget.

Det anbefales at du bruker strikkepinner på 4 mm.

Handle Drops Cotton Merino på nettet

Den beste måten å handle garn på i dag er ved å handle på nettet. Utvalget er bedre, og prisene kan ikke sammenliknes. Garn er lette produkter som kan fraktes rimelig og effektivt, så alt i alt gjør dette sitt til at garn er den perfekte internett-vare.

En nettbutikk for garn har da også i de aller fleste tilfeller et mye bedre utvalg av garn, men også av farger innen hver garntype, enn en lokal butikk kan ha.

La deg inspirere av det du ser på sidene våre, og legg inn en bestilling når som helst. Nettbutikken er åpen 24 timer i døgnet, og om ordren din kommer inn utenom vanlig kontortid vil den bli effektuert dagen etterpå.

Du får garnet ditt i Posten i løpet av et par dager.

Velkommen til netthandel

Dersom du liker Drops Cotton Merino, og gjerne vil kjøpe inn garn til dine neste strikkeprosjekter er det bare å legge inn en bestilling her. Legg merke til at disse nettsidene er ett hundre prosent trygge og sikre, og at all informasjon behandles fortrolig.

I løpet av et par dager har du garnet i hus, og kan begynne strikkinging. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt!

DROPS Cotton Merino

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00