Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Brushed Alpaca Silk

Drops Brushed Alpaca Silk – mykt alpakka-garn med silke

Du skal ikke annet enn å se på bildet av et Drops Brushed Alpaca Silk garnnøste for å se hvordan et plagg strikket med denne typen garn kan bli. For her snakker vi om noe av det herligste og bløteste en kan få. Plagg som egner seg til babyer, barn og alle andre som liker lette, bløte, iøynefallende plagg.

Drops Brushed Alpaca Silk

Dette er et blandingsgarn som består av 77% alpakka-ull og hele 23% silke. Det er et garn i garngruppe «C», som vil si fra 16 til 19 masker. Anbefalt strikkepinne er 5 mm.

Dette er en aldeles vidunderlig kombinasjon som skaper herlige plagg du, eller den som skal bruke plagget, vil elske å gå med.

Alpakkaull er blant verdens beste ull-typer, og dette garnet er virkelig bløtt og mykt. Silken gir garnet et flott skinn, noe som selvsagt egner seg godt til festlig bruk. Eller på en hvilken som helst hverdag dersom du liker litt glitter og skinn også på vanlige dager.

Sannheten er uansett at alpakkaull og silke gir dette garnet et eksklusivt preg som igjen klarer å trylle fram flotte strikkeplagg med flott tekstur og farger.

Peruansk gull

Den peruanske ullen er på mange måter det peruanske gullet. For få andre steder i verden finner du bedre ull enn nettopp i Peru. Spesielt takket være det herlige dyret som kalles alpakka.

Du kan lage alle slags typer plagg med dette garnet, men ikke la deg lure av at det er så lett og bløtt. For plagg strikket av Drops Brushed Alpaca Silk garn er varme. Du kan derfor utmerket godt strikke en vintergenser med dette garnet, like fullt som en lettere sommergenser. Men vær klar over de gode egenskapene dette garnet har med tanke på varme.

Bruk og tips

Vær klar over at du for å skape variasjon godt kan bruke dette garnet sammen med andre garntyper. Det kan skape virkelig fine effekter, spesielt med tanke på den skinnende silken.

Bruk helst de anbefalte strikkepinner på 5 mm. Dette vil hjelpe med å skape luft og letthet i plagget. Og disse kvalitetene vil komme godt og synlig fram. Det er rart med det, men jo mindre pinner du bruker desto tyngre blir plagget. Samtidig varmer det mindre (forstå den som kan), så det optimale resultatet får du med 5 millimetere.

Ikke vask plagg strikket med Brushed Alpaca Silk i maskinen, men utelukkende for hånd. Ingen tørketrommel er tillatt, og for å unngå krymping må du tørke plagget flatt.

Fargevalg med Brushed Alpaca Silk

Dersom du kjenner til Drops vet du sikkert allerede at dette merket er en av de flinkeste til å komme opp med spennende farger til sine garn. Og hvert eneste garn kommer med fargekart der fargene kombinerer med hverandre.

Det er alltid vanlig å ta hensyn til årstiden når en skal velge farger, og tradisjonelt liker en lysere farger i vår- og sommerhalvåret, og dypere, mørkere farger høst og vinter. Dette er selvsagt regler som kan brytes akkurat slik du selv vil, men alle disse fargemulighetene finnes. Og når du begynner å lete deg fra til gode farger til det plagget du har lyst å lage, vil du sikkert få masse inspirasjon.

Av de mørkere farger er lilla, koral og skogsgrønn populære. Men du finner også flotte lyse farger som natur, beige og grå.

Selvsagt vil fargevalget også ha noe med bruken og brukeren å gjøre, så glem ikke dette. Er det til en gutt eller jente? Mann eller kvinne? Festlig eller hverdagslig bruk? Sommer eller vinter?

Alle slike spørsmål er viktige, men det er du selv som bestemmer.

Handle på nett

Det er veldig enkelt, trygt, raskt og sikkert å handle Drops garn på nett i vår nettbutikk. Nettbutikken vår er åpen 24 timer i døgnet, så du kan bestille når som helst. Ordren vil bli pakket og sendt første arbeidsdag etter at den er mottatt, og om den mottas i løpet av en arbeidsdag er sannsynligheten stor for at den sendes ut samme dag.

Det tar ikke mye mer enn et par dager å få garnet sendt hjem til deg, og da kan du jo begynne med strikkingen. Det fine med Drops er at kvaliteten er helt lik uansett om du kjøper garnet i butikk eller på nett.

Eneste forskjell er pris. Og ved handel på nettet sparer du veldig mye på at butikken ikke trenger å betale dyr leie av butikklokale. En nettbutikk har hele Norge som nedslagsfelt, og derfor er også utvalget garn og farger som oftest mye bedre.

Kjøp Drops Brushed Alpaca Silk i dag

Det er bare å bestille allerede i dag. Dette garnet er eksepsjonelt lett, og hvert nøste er bare på rundt 25 gram. Dette er lavt, og betyr at det blir billig å sende via Posten, men selv om nøstet er lett er det likevel på hele 140 meter, så her snakker vi om mye garn for pengene.

Se på bildene, la deg inspirere av oppskriftene, og legg gjerne igjen en bestilling allerede i dag.

Velkommen til vår garnbutikk, og lykke til med ditt nye Drops Brushed Alpaca Silk.

DROPS Brushed Alpaca Silk

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00