Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Bomull-Lin

Drops Bomull Lin – et sterkt og rustikt garn

Drops er en av Europas mest kjente merker innen garn. Og Drops Bomull Lin er et helt spesielt garn som du vil kunne få mye glede av.

Drops Bomull Lin

Dette er et blandingsgarn som inneholder 53% bomull og hele 47% lin. Garngruppen er «C», som vil si 16 til 19 masker.

Mange liker rene garn som kun inneholder en type ull. Eksempler er vanlig ullgarn,alpakka-ullgarn og, for eksempel, merino-ull. Men det er selvsagt ikke slik at garn som består av mer enn ett type garn er dårligere. Tvert imot, en blander inn andre garn nettopp for å forbedre enkelte kvaliteter.

Linet du finner i Drops Bomull Lin, for eksempel, gir dette garnet rustikke egenskaper i tillegg til styrke. Bomullen gir bløthet. Til sammen blir dette et sterkt og holdbart garn med meget gode estetiske egenskaper. Det passer både til faste og løse plagg, og dette er avhengig av strikkepinnevalg og teknikk.

Mange gode fargevalg

Som de andre garn fra Drops kan du velge mellom en rekke forskjellige farger. Og husk på at hvert eneste garn fra Drops har sitt eget fargekart, og sine egne muligheter. Om du eksempelvis har en ide til et plagg der fargene er helt fundamentale, skal du passe på å studere et par forskjellige Drops garntyper nettopp for å finne de mulighetene som det enkelte garn gir.

En av de grunnene som gjør det virkelig moro å snakke om og selge Drops garn er nettopp det faktum at det jobber en hel stab med meget dyktige designere, og strikkere, som nøye analyserer hvert eneste produkt som kommer på markedet, også med tanke på farger.

Når du skal velge farger, ikke glem å tenke litt på hvilken årstid plagget skal brukes i.

Unicolor

Mange av Drops sine garn kommer i to fargetyper: Unicolor eller mix. Første gruppe er ensartede farger, mens «mix» betyr nettopp det at garnet er spunnet med tråder i flere farger for å skape en spesiell effekt.

Drops Bomull Lin finnes kun som unicolor, og det kommer i mange flotte, naturlige farger. Farger en gjerne forbinder med Skandinavia, og også med lin som stoff. Hvit, beige, lys beige, grå, etc., er alle valg som passer utmerket for plagg strikket med Drops Bomull Lin. Dette er farger som passer til de fleste årstider, selv om vinterplagg av noen ofte foretrekkes med dypere farger. Selvsagt finner du slike farger også med dette garnet, og med lin blir farger som gråblått, brunt og grønt virkelig flott.

Legg merke til at selv om flere andre Drops garn med unicolor kan blandes med forskjellige farger, så egner Bomull Lin seg best til en farge.

Behandling av plagget

Det er viktig å behandle strikkeplagget riktig, og de fleste forstår at maskinvask ikke er en mulighet for de fleste natur-garn. Men plagg som er strikket med Drops Bomull Lin kan du vaske i maskin så lenge du velger et lett program, som for eksempel finvask eller ullvask.

Bruk makstemperatur på 40 grader, og kjør for all del ikke plagget i tørketrommelen. Glem heller ikke at et strikkeplagg skal tørkes flatt. Alt annet vil kunne forårsake kjedelig krymping.

Men om du bare tenker på det vi her har sagt om Drops Bomull Lin vil du ha gode forutsetninger for å ta vare på disse plaggene. Om du strikker for andre må du ikke glemme å fortelle dem litt om hvordan de skal ta vare på plagget!

Handle Drops Bomull Lin på nettet

Dersom du handler garn i en vanlig, lokal garnforretning vil du i de aller fleste tilfeller betale mer enn om du kjøper garnet i en nettbutikk.

Nettbutikken har ikke de samme kostnadene til drift som en butikk som må leie dyre forretningslokaler. Og denne besparelsen ser du tydelig på totalprisen. Glem heller ikke at garn fra merker som Drops er velkjente, slik at du aldri vil bli skuffet over det du får tilsendt. Alt er av samme kvalitet, uvilkårlig om du kjøper dem i en vanlig, lokal butikk eller på nettet.

Kjøp gjerne litt ekstra

Det høres kanskje ut som noe en garnselger vil si, men det lønner seg faktisk å kjøpe noen ekstra nøster enn det oppskriften forteller deg. Og dette er jo spesielt tilfelle om du ikke bruker en proff oppskrift.

Avhengig av størrelsen på strikkepinnene og måten du strikker på vil du eventuelt måtte trenge et par ekstra nøster, så når prisen likevel er så lav og siden forsendelsen jo ikke blir mye dyrere med et par ekstra nøst, er dette noe vi alltid anbefaler.

Dersom det ene plagget du strikker på ikke trenger mer garn er det jo fullt mulig å lage et ekstraplagg, som et skjerf, vanter eller en lue.

Bestill i dag

Du kan bestille Drops Bomull Lin 24 timer i døgnet. Vi sender over hele Norge, og du har full garanti i henhold til vanlig, norsk kjøpslov så her er det alt å spare!

Velkommen til en hyggelig netthandel med en av Norges ledende leverandører av Drops Bomull Lin!

DROPS Bomull-Lin

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00