Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Big Delight

Drops Big Delight – godt, varmt og sterkt ullgarn

Drops Big Delight er et ett hundre prosents ullgarn som egner seg til en rekke strikkeprosjekter og plagg, men er ypperlig for varme sokker, varme gensere, luer etc. En av de spesielle egenskapene med Drops Big Delight er at de finnes i såkalte «print-farger», noe som betyr at du kan lage plagg med helt unike fargekvaliteter.

Vel verdt litt nærmere undersøkelser.

Drops Big Delight

Rent teknisk sett kan vi si at Drops Big Delight befinnes seg i garngruppe C, som vil si 16 til 19 masker. Garnnøstet er på om lag 100 gram og gir en meget god lengde på hele 190 meter.

Og ja, som nevnt er dette et ett hundre prosent ullgarn. Noe som selvsagt gir deg masse informasjon om hvilke plagg dette kan passe til. Ull er godt om høsten og vinteren, og om du liker å strikke sokker, luer og vanter til familie og venner er Drops Big Delight et godt valg.

Garnet består utelukkende av en tråd med rent ull. Og noe av det fine med et garn som kun har en tråd er at du får plagg med en rustikk «feel». Et plagg som ser håndstrikket ut, noe som selvsagt gir plagget gode kvaliteter som de fleste er ute etter.

Behandling av det ferdige plagget

Som med alle garn er det ting du skal passe på, og om du strikker til andre er det viktig at du formidler disse tingene videre. Noen blandingsgarn kan en vaske i maskin, men siden Drops Big Delight er et rent ullgarn kan en ikke vaske plagg som er strikket med dette garnet i maskin.

Bruk temperaturer på 30 grader Celsisus, eller lavere, for å unngå krymping og for å sikre at fargene holder seg penere.

I det hele tatt bør en tenke litt på hvor ofte en vasker plagget. Har du bare en liten flekk du gjerne vil fjerne kan du prøve dette med en fuktig klut. Ofte trenger en jo ikke vaske hele plagget bare fordi det har oppstått en liten flekk.

Andre vurderinger

Du skal også passe på hvordan du tørker plagg som er strikket med Drops Big Delight. Du er nok allerede klar over dette, men du skal aldri ha denne typen garnplagg i tørketrommelen.

Tør plagget «flatt», for dette gir det beste resultatet.

Anbefalte strikkepinner til dette garnet er 5 mm. Dette sikrer et fast nok resultat og minsker en eventuell risiko for at huller oppstår fordi maskene er for løse. Men, selvsagt, dette må du selv vurdere i forhold til det resultatet du ønsker.

Mange fargemuligheter med Drops Big Delight

Det fine med Drops som sådan, og Big Delight spesielt, er at det finnes så mange spennende fargevalg. Når du begynner å tenke farger skal du se litt på hvilken årstid det er. Generelt sett er vår- og sommer bra for lyse plagg, mens vi om vinteren ofteliker det som er noe dypere.

Regler er til for å brytes, men bruk gjerne fargekartene til Drops Big Delight. De er utviklet av meget dyktige og talentfulle designere som jobber med Drops garn hver eneste dag. Med dette garnet får du ikke «basisfarger», men spennende print-farger som står flott opp mot hverandre.

Legg merke til disse print-fargene, for de er helt sensasjonelle. Du må bare prøve dem. Du strikker på mange måter med flere farger på en gang – med ett, og samme nøste. Men selvsagt kan du blande inn andre Drops Big Delight nøster, kort sagt: Dette åpner opp for mange, kreative muligheter som du helt sikkert vil la deg inspirere av.

Handle Drops Big Delight på nett

Den beste måten å handle garn på (som så mange andre produkter) er på nettet. Alt foregår på nettet i disse dager, og garn – som eksempel – er mye rimeligere om du handler direkte fra nettbutikk.

Nettbutikker har ikke dyr husleie, og jobber på en helt annen måte. Det er dette som gjør at prisene blir rimeligere, noe som igjen fører til at du får mye mer garn for pengene.

Det er sikkert og trygt å bestille på nettet, for alle sider er sikret med SSL-teknologi. Legger du inn en bestilling på Drops Big Delight i dag vil du kunne ha garnet i hus i løpet av få dager. Alt sendes med Posten.

Glem heller ikke å sette deg opp på vår nyhetsliste her, slik at du alltid er oppdatert om nye tilbud samt gode ideer og inspirasjon.

Velkommen til garnhandel hos oss!

DROPS Big Delight

Laster...

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00