Strikkia bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet, dersom du fortsetter samtykker du til bruken av disse.

Ja, jeg samtykker

Cookies nicht zustimmen

×
DROPS Belle

Drops Belle – et luksuriøst øko-garn

Drops Belle er et helårs øko-garn som har klart å få betegnelsen Oeko-Tex. Drops er en av de beste garnprodusentene, og har en rekke, gode garn. Drops Belle er et lukuriøst garn som finnes i mange varianter. Og dette er et av Europas aller mest populære garn, så det er absolutt verdt å studere nærmere.

For det må jo være en grunn til at akkurat dette garnet er så populært?

Drops Belle garn

Dersom du er glad i å strikke og hekle kjenner du sikkert til mange av de fine Drops-garnene. Det finnes blant annet en rekke rene natur-garn, som for eksempel alpakka-ull-variantene, eller Merino, men også flere blandingsgarn som gir de ferdige plaggene andre kvaliteter.

Drops Belle er et populært garn, også som erstatning for Drops Muskat. Belle er produsert direkte i EU, og den tidligere nevnte klassifikasjonen er din garanti for garnets bærekraftighet. Vi snakker her om et økologisk garn, noe som er et poeng i seg selv for svært mange strikkere!

Dette er et blandingsgarn bestående av 53% bomull, 33% viskose og 14% herlig lin.

Behandlingen av plagget

Som erfaren strikker eller hekler er du selvsagt klar over at alle garntyper krever spesiell behandling når plagget er ferdig. Vanligvis skal en naturligvis aldri vaske strikkeplagg i maskin, men her er Drops Belle et hyggelig og praktisk unntak. Hold varmen nede, og håndvask ikke på mer enn 30 grader Celsius.

Velg et finvaskprogram, eller et spesielt ullprogram dersom maskinen din har det. Bruk gjerne litt tid på å sette deg godt inn i de mange mulighetene akkurat din vaskemaskin gir deg, for det er mange variasjoner.

Det viktige er å behandle det ferdige plagget så skånsomt som mulig.

Strikkepinner, farger og teknikk

Alle garn har egne anbefalinger med tanke på strikkepinner, selv om du selvsagt også vurderer akkurat hvordan du vil at plagget ditt skal være til slutt – løsere eller fastere. Men de anbefalte pinnene for Drops Belle er 4 mm.

Om du er interessert i å regne litt på hvor mye garn du trenger skal du vite at hvert garnnøste er på om lag 50 gram, og har en lengde på hele 120 meter.

Drops Belle finnes i en rekke farger, og det er bare å konsultere nettsidene samt fargekartene. En vanlig huskeregel er å bruke årstiden som modell for hvilke farger du skal bruke. Lager du et plagg for vinteren kan du godt bruke litt dypere farger. Vårlige plagg er fine om de er lysere.

Blandingsgarn med kvaliteter

Drops Belle er et flott blandingsgarn med gode kvaliteter, og glem ikke at det består av 14% lin. Det har en fin fasthet og struktur, men takket være viskosen vil en også ta vare på en god bløthet slik at plagget blir akkurat så deilig som et hjemmestrikket plagg bør være.

I og med at plagg som er strikket med Drops Belle kan vaskes i maskin er dette et veldig praktisk garn. Noe som kan være et poeng som en strikker plagg til barn, eller spesielle plagg som sokker etc. Men bruk dette garnet også til gensere, jakker og til og med kjoler. For garnet klarer disse oppgavene med glans.

Handle Drops Belle på nett

Det beste er å handle garn på nettet. Det er sikkert og trygt, og prisen er en helt annen enn om du handler i en vanlig butikk som betaler dyr husleie. Glem heller ikke at utvalget i en nettbutikk vanligvis er mye bedre enn en lokal strikkeforretning.

Kjøp det du trenger, men det kan lønne seg å legge på et par ekstra nøster i samme forsendelse dersom du skulle trenge mer, eller om du ønsker å strikke et par sokker i tillegg til jakken.

Kikk deg derfor godt rundt på sidene våre, og legg inn en bestilling. Med en gang denne kommer oss i hende vil vi effektuere den, og posten leverer i løpet av få dager nesten uansett hvor i Norge du er. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt!

Legg inn din bestilling på Drops Belle nå!

DROPS Belle

Produktet er lagt i handlekurven!

kr 640,00